Garage Noyens treedt toe tot Retail Excellence Club

De Retail Excellence Club is één van de manieren die Renault Trucks heeft uitgedacht om de inspanningen van haar dealers te belonen. Dit jaar kwam Garage Noyens als beste uit de bus en treedt toe tot deze exclusieve ‘club’.

Er kunnen jaarlijks immers slechts 30 nieuwe dealers wereldwijd toetreden tot de Retail Excellence Club. Alle Renault Trucks dealers werden beoordeeld op verschillende criteria. De laureaten werden geselecteerd op basis van verkoopprestaties (nieuw en tweedehands), verkoop van onderdelen, klantentevredenheid en de inspanningen geleverd om bij te dragen tot de ontwikkeling van het Renault Trucks merk.

Garage Noyens (die bovendien ook nog de Big Challenge Used Trucks prijs 2020 in de wacht konden slepen) behaalde de beste algemene prestatie van alle Belgische en Luxemburgse dealers en mag zich dan ook terecht ‘Renault Trucks Excellence Dealer’ voor 2019/2020 noemen.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

C E-Tech én elektrische bakfiets trekken aandacht op Renault Trucks stand

Enkel 100% elektrische modellen op de Matexpo stand van Renault Trucks dit jaar. Zo stond er een Master E-Tech die in de bouw gebruikt wordt voor personentransport en als kipper. Ook pronkten er een D E-Tech met containerhaak en een C E-Tech. Maar nog opvallender: de bakfietsen op de stand… Renault Trucks heeft nu een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo