Krone lanceert nieuwe Mega Liner

Krone’s Mega Liner serie van grootvolume opleggers is regelmatig geüpgraded en wordt nu geleverd met nieuwe, praktische functies, terwijl het tarragewicht nog steeds onder de 6.500 kg blijft in normale versie en 5.900kg in Ultra-Light versie.

Het belangrijkste nieuwe kenmerk is het hydraulisch hefdak, dat een aanvulling vormt op de snel openende schuifzeilen om het laden te vergemakkelijken. De schuifzeilen helpen ook om de lading vast te zetten. Een bijzonder interessante nieuwe optie voor brede ladingen is dat de achterwandstijlen hydraulisch 500 mm in de breedte openen na het openen van het dak en van de schuifzeilen. Er blijft dus een ruimte over van 3480 mm breed om makkelijk te laden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo