General Logistics Group wordt klant DKV Live

Het in 2019 opgerichte General Logistics Group (Antwerpen) bestelde 30 units van het nieuwe telematicasysteem DKV Live van DKV Mobility. Verdere uitrol naar de gehele vloot is op zeer korte termijn voorzien. 

DKV Live biedt Track&Trace en efficiënte routeplanning die gebruik maakt van de wegenkaarten van Here. Wanneer het gaat om het vinden van het dichtstbijzijnde station langs een geplande route kan ook het brandstofniveau van de truck worden meegenomen. General Logistics Group gebruikt de units onder andere om klanten een accurate update te bezorgen van hun zendingen, waaronder de juiste coördinaten. Cansu Topal, CEO bij General Logistics, legt uit waarom ze zo snel de keuze hebben gemaakt: We werken al jaren samen met DKV voor de tankkaarten en de tolboxen en zijn altijd super tevreden geweest over de kwaliteit van hun producten en diensten. Ik vind het bijzonder efficiënt om bij DKV terecht te kunnen voor de volledige administratieve ontzorging zodat wij ons kunnen focussen op onze core business. Dankzij DKV kunnen we nu perfect elke vrachtwagen in ons wagenpark digitaal vanuit ons kantoor begeleiden. Bovendien hebben we ook de mogelijkheid om tachodata vanop afstand te downloaden. Zo besparen we tijd bij het lezen en opslaan van data van chauffeurskaarten omdat de chauffeurs- en voertuigdata automatisch door DKV Live worden doorgestuurd.”

 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo