Brouwerij De Valk vernieuwt volledige vloot bij Fraikin

Brouwerij De Valk kreeg tien MAN vrachtwagens afgeleverd van verhuurbedrijf Fraikin. De nieuwe vloot is uitgerust met een Van Hool schuifzeilbovenbouw met snellossysteem, wat zorgt voor tijdswinst bij het lossen van ladingen. 

Na een paar moeilijke maanden als gevolg van de sluiting van de horecagelegenheden heeft Brouwerij De Valk de volledige vloot vrachtwagens in een keer venieuwd. De drie MAN TGM 15.250 en zeven MAN TGM 18.250 vrachtwagens worden verhuurd bij Fraikin en een goede samenwerking met MAN en Van Hool zorgde voor een snelle levering, net voor de volledige heropstart van de horeca.De nieuwe trucks zijn allemaal uitgerust met een Penta Wave-snellossysteem, zodat chauffeurs via de zijkant van de vrachtwagen dranken kunnen lossen. “Het klassieke systeem werkt met clips die allemaal geopend en gesloten moeten worden bij elke laadbeurt. Dat is telkens twee minuten werk, wat aantikt op een dag met tien leveringen. Het Penta Wave-systeem kan gewoon opengeschoven worden. Dat spaart de chauffeur per laadbeurt anderhalve minuut uit”, zegt general manager bij Brouwerij De Valk Alain Peleman.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo