DKV voegt drie landen toe aan LNG-netwerk

Door stations in Oostenrijk, Zweden en Finland aan haar netwerk toe te voegen, heeft DKV een totaal van 230 LNG-stations in negen landen bereikt, dat is meer dan 50% van alle LNG-stations in Europa.

“LNG blijft aan belang winnen. In het tijdperk van energietransitie willen wij de toonaangevende leverancier worden van milieuvriendelijke tankoplossingen voor de transportsector,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo