Renault Trucks toont primeur op Matexpo

Op de stand van Renault Trucks in hal 4 zullen voertuigen worden tentoongesteld, waaronder een T 520 Evolution High Sleeper met vernieuwde cabine. Die beleeft in Kortrijk zijn Belgische première. Verder is er een C 480 6×4 Optitrack met AJK opbouw en een elektrische Master Z.E. 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo