Deckers & Zn.

Tranktransporter Deckers & Zn. behaalt SQAS-certificaat

Tanktransportbedrijf J. Deckers & Zn. uit Brecht heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van chemische stoffen en profileert zich als één van de strategische logistieke partners in de chemische sector dankzij zijn tailor-made dienstverlening en jarenlange expertise.

De organisatie levert continu inspanningen om de kwaliteit, de veiligheid en het vertrouwen van haar klanten te waarborgen en te optimaliseren. Om deze filosofie te bestendigen namen zij vrijwillig deel aan het beoordelingssysteem SQAS Transport Service van het European Chemical Industry Council (CEFIC) met een fraai eindresultaat van 93% !

Het management schrijft dit succes toe aan de jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van alle medewerkers, de enorme inspanningen en investeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, beveiliging, milieu en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), alsook de intensieve begeleiding van De Putter & Co bij het opzetten van het SQAS beheerssysteem.

Lees alles over

video

Trendsetter Verscheure Transport – Transport & VAN.TV 60

Voor de Trendsetter in transport zijn we ditmaal bij een pionier in intermodaal vervoer te gast. Michel Verscheure Transport zette 50 jaar geleden reeds in op de modal shift en plaatste zijn vrachtwagens op de trein. Ondertussen verzorgt MVT vanuit verschillende terminals in Antwerpen en hier vanuit de Interface Terminal te Gent, meer dan 150 […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo