ID Logistics neemt Apton over

ID Logistics verstevigt haar positie op het gebied van Benelux distributie door de firma Apton uit Mechelen binnen haar transportpoot te integreren.Op 66-jarige leeftijd is oprichter Ton Appels blij dat hij zijn bedrijf kan overdragen.

ID Logistics Benelux beschikt over een eigen transport & distributie netwerk in de Benelux sinds de overname van GVT Transport & Logistics in 2021. Apton is actief in transport binnen België en richt zich op contractvervoer met 23 medewerkers en een eigen vloot van 28 voertuigen, gaande van lichte bedrijfsvoertuigen tot trekker-oplegger combinaties. Een deel van de vloot rijdt al rond in GVT-kleuren.

“In de afgelopen 27 jaar is Apton voor veel verladers een vaste waarde geweest. Als klein, zelfstandig familiebedrijf hebben we altijd hard gewerkt om onze klanten te helpen met hun transportvraagstukken. Op 66-jarige leeftijd ben ik blij dat ik mijn bedrijf nu kan overdragen aan een gerenommeerde organisatie waarmee we al jarenlang prettig samenwerken”, aldus oprichter Ton Appels.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co.

Lees alles over De Putter & Co

De Putter & Co

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo