ID Logistics neemt Apton over

ID Logistics verstevigt haar positie op het gebied van Benelux distributie door de firma Apton uit Mechelen binnen haar transportpoot te integreren.Op 66-jarige leeftijd is oprichter Ton Appels blij dat hij zijn bedrijf kan overdragen.

ID Logistics Benelux beschikt over een eigen transport & distributie netwerk in de Benelux sinds de overname van GVT Transport & Logistics in 2021. Apton is actief in transport binnen België en richt zich op contractvervoer met 23 medewerkers en een eigen vloot van 28 voertuigen, gaande van lichte bedrijfsvoertuigen tot trekker-oplegger combinaties. Een deel van de vloot rijdt al rond in GVT-kleuren.

“In de afgelopen 27 jaar is Apton voor veel verladers een vaste waarde geweest. Als klein, zelfstandig familiebedrijf hebben we altijd hard gewerkt om onze klanten te helpen met hun transportvraagstukken. Op 66-jarige leeftijd ben ik blij dat ik mijn bedrijf nu kan overdragen aan een gerenommeerde organisatie waarmee we al jarenlang prettig samenwerken”, aldus oprichter Ton Appels.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co.

Lees alles over

video

Trendsetter Verscheure Transport – Transport & VAN.TV 60

Voor de Trendsetter in transport zijn we ditmaal bij een pionier in intermodaal vervoer te gast. Michel Verscheure Transport zette 50 jaar geleden reeds in op de modal shift en plaatste zijn vrachtwagens op de trein. Ondertussen verzorgt MVT vanuit verschillende terminals in Antwerpen en hier vanuit de Interface Terminal te Gent, meer dan 150 […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo