Featured Video Play Icon

[VIDEO] Trendsetter Xwift uitgegroeid tot één van de grootste expressbedrijven van Vlaanderen

Voor een Trendsetter van formaat komt De Putter & Co ditmaal uit bij Xwift. Pieter Deny heeft zijn bedrijf sinds 2007 uitgebouwd tot het grootste expressbedrijf in Vlaanderen met een team van meer dan 250 medewerkers. Xwift is gespecialiseerd in nationaal en internationaal sneltransport, Just in Time deliveries, dedicated transport en gepersonaliseerde rondritten.

Hier op de hoofdzetel in Nazareth worden 24 op 24, 7 op 7 de transportopdrachten gepland voor een vloot van meer dan 200 eigen bestel- en vrachtwagens. Deze rijden vanuit verschillende startplaatsen in Vlaanderen waardoor de goederen binnen de twee uur na de bestelling kunnen worden opgehaald.

Xwift zet een grote verscheidenheid aan voertuigtypes in waardoor het naast regulier transport, ook ADR, koel- en vriesvervoer en levering met kooiaap voor zijn klanten kan verzorgen. Met de recente overname van Buyl Transport in Lokeren worden warehousing en logistieke dienstverlening aan het aanbod toegevoegd.

De verschillende prijzen zoals Transport & Logistics Employer of the Year en Gazellen Awards bevestigen dat Xwift vernieuwend is en duurzaam wil groeien.

Een terechte trendsetter!

Lees alles over

video

Trendsetter Verscheure Transport – Transport & VAN.TV 60

Voor de Trendsetter in transport zijn we ditmaal bij een pionier in intermodaal vervoer te gast. Michel Verscheure Transport zette 50 jaar geleden reeds in op de modal shift en plaatste zijn vrachtwagens op de trein. Ondertussen verzorgt MVT vanuit verschillende terminals in Antwerpen en hier vanuit de Interface Terminal te Gent, meer dan 150 […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo