Van harte welkom Yeelen Möller !

De Transportmedia familie is verheugd om een nieuw lid te verwelkomen: Yeelen Möller is ons op maandag 16 augustus komen versterken als Community Manager.

Zoals de titel van zijn functie aangeeft, zal deze 26-jarige Gentenaar al zijn ervaring met sociale netwerken in de breedste zin van het woord met ons delen om alle initiatieven van Transportmedia ten aanzien van de transport-, logistieke en lichte bedrijfsvoertuigengemeenschappen een boost te geven. Yeelen is ook een multimedia journalist, dus we kunnen veel nieuwe ideeën verwachten op LinkedIn, Twitter, Youtube, Facebook en Instagram…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo