DKV Card vrijgegeven voor Poolse e-Toll

In Polen kunnen DKV Mobility klanten de DKV Box Europe gebruiken om het nieuwe e-Toll af te rekenen. De DKV Card kan ook gebruikt worden voor afrekening in het e-Toll internetportaal of de e-Toll app, maar ook bij de e-Toll sales points. Het enige wat hiervoor nodig is, is dat de klant zich voor e-Toll registreert en hieraan zijn DKV Card koppelt. Vervolgens kan hij kiezen tussen pre-pay voor het opladen van een toltegoed of voor een post-pay oplossing voor tolbetaling achteraf.

 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo