Nieuwe Ford Ranger: geduld tot 24 november!

Op woensdag 24 november introduceert Ford zijn nieuwe Ranger pick-up voor de Europese markt. Het evenement is van dubbel belang, aangezien de Ranger momenteel de onbetwiste leider op de Europese markt is en zijn opvolger het eerste tastbare resultaat zal zijn van de samenwerking die tussen de Ford- en Volkswagen-groepen tot stand is gebracht op het gebied van lichte bedrijfsvoertuigen.

Er is weinig informatie vrijgegeven over de technische kenmerken van de nieuwe pick-up van Ford (die zijn technische basis zal delen met de opvolger van de Volkswagen Amarok). Het ziet er echter naar uit dat de nieuwe Ranger voorbestemd is voor een wereldwijde carrière, want Ford heeft aangekondigd dat hij in meer dan 180 landen zal worden gedistribueerd. Ook is bevestigd dat de nieuwe Ranger zijn ingewanden zal delen met de toekomstige F150 die voor de Noord-Amerikaanse markt is bestemd. Dit betekent dat de nieuwe Ranger (qua stijl) dichter bij het huidige Amerikaanse neefje zal staan. Maar zal de Ranger in Europa met een elektrische aandrijflijn worden verkocht, aangezien de F150 Lightning in 2022 zijn Noord-Amerikaanse debuut zal maken?

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo