Van Oort ontvangt eerste elektrische Renault Trucks van België

Zoals eerder aangekondigd bestelde Van Oort Transport de eerste Renault Trucks D Z.E. in België. Bij de Renault Trucks Garage Van Hove in Herent is zopas deze elektrische Renault Trucks afgeleverd aan bedrijfsleider Laurent Vanton.

Van Oort Transport voorziet in de distributieactiviteiten voor King Belgium en voor de healthcare en hygiëneproducten van Essity. Tijdens de zomer heeft het transportbedrijf uit Willebroek al testen gedaan met een demovrachtwagen maar nu rijdt Van Oort met haar eigen D. Z.E. “De test is zeker meegevallen op vlak van rijbereik, oplaadmogelijkheden en nuttig laadvermogen”, aldus Laurent Vanton. “Dankzij de gezamenlijke inspanning van onze klant King Belgium, voor wie we deze vrachtwagen zullen inzetten, en hun leverancier Essity hebben we ons kunnen engageren voor deze investering in een betere toekomst.”

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo