Featured Video Play Icon

[VIDEO] Truck & Business Summit: Continental ‘Let’s Talk Solutions’

Banden zijn veel meer dan wat rubber dat een vrachtwagen op de weg houdt. Er gaat heel wat technologie achter schuil die mee bijdraagt aan de economische en ecologische efficiëntie binnen de transportsector.

Om die efficiëntie nog te verhogen, biedt premium truckbandenfabrikant Continental een aantal oplossingen die het aan transporteurs voorstelt tijdens de ‘Let’s Talk Solutions.’ roadshow.

Lees alles over Continental Benelux BV

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 58

Virginie Claes blikt in de nieuwe Transport & VAN.TV vooruit op De Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december, een initiatief van Febetra. Verder in deze uitzending heel wat nieuwigheden uit de transport en logistieke sector.  De saloncondities van Mercedes-Benz Vans.  Een boeiend event over elektrische mobiliteit door Ford Unicars. De eerste editie van de Last Mile Xperience (met Piaggio, Maxus, Electric […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo