Ford verdubbelt productiecapaciteit elektrische pick-up in de VS

Het lijkt erop dat de vraag naar elektrische pick-ups snel toeneemt in de VS: Ford gaat de productiecapaciteit voor zijn eigen F-150 Lightning verdubbelen in zijn fabriek in Dearborn (Michigan).

De aankondiging komt voordat de productie van de elektrische versie van de F-150 begint. Klanten die een exemplaar hebben gereserveerd kunnen vanaf aanstaande donderdag een bestelling plaatsen. “Met bijna 200.000 reserveringen werken onze teams hard om de productiebeperkingen te overwinnen en meer F-150 Lightnings in de handen van onze klanten te krijgen,” aldus Kumar Galhotra, president, Americas & International Markets, Ford Motor Company. “De realiteit is duidelijk: mensen zijn klaar voor een volledig elektrische F-150 en Ford werkt er hard aan om zijn activiteiten aan te passen en de productiecapaciteit te verhogen.”

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo