Fraikin opent nieuwe vestiging in Herstal

Verhuurbedrijf Fraikin is terug in de Luikse regio met een nieuwe vestiging in het industriepark Hauts-Sarts in Herstal. Dit is de derde nieuwe vestiging die Fraikin in minder dan een jaar tijd in België heeft geopend, na Mons en Izegem.

Fraikin beschikte reeds over een plaats waar klanten hun voertuigen in ontvangst konden nemen of aan het einde van hun contract konden terugbrengen, maar de vestiging die een paar stappen verder werd ingehuldigd, brengt zowel de commerciële als de technische afdeling samen. Vier mensen staan al ten dienste van de klanten. “Uit onze tevredenheidsenquêtes blijkt dat nabijheid erg belangrijk is voor onze klanten”, verklaart Cyriel Vrijders, CEO van Fraikin voor de Benelux (links op de foto met zijn nieuwe Luikse team). “Luik is ook booming in termen van last-mile levering en transport. Wij zien hier een groot groeipotentieel.” De vestiging in Herstal biedt alle door Fraikin ontwikkelde financieringsformules aan, van verhuur op korte en middellange termijn tot operationele leasing en vlootbeheer, waarbij Fraikin in eigen werkplaats het onderhoud van de volledige vloot van een onderneming voor zijn rekening neemt. Volgens Cyriel Vrijders zal Fraikin zijn volgende vestiging openen in Antwerpen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo