Transport & Logistics Awards: de kandidaten voor T&L Employer of the Year

Dit jaar dingen vijf bedrijven mee voor de Award Transport & Logistics Employer of the year. Tijdens het grote event op 28 april zal bekend gemaakt worden wie van deze organisaties de Award heeft gekregen.

Luchtvrachtspecialist Coastair opent weldra zijn nieuwe vestiging en besteedt zeer veel aandacht aan de retentie van het hele personeelsbestand. De menselijke kant van het werk staat centraal in de HR-aanpak van de familiale eigenaars.

Manuport Logistics, een logistieke dienstverlener met een twintigtal kantoren verspreid over de wereld en meer dan 400 medewerkers, doet er alles aan om de eigen familiale bedrijfscultuur te behouden en te bevorderen. Het HR-departement stelt de medewerkers centraal van bij de aanwerving.

Tabaknatie is een logistieke dienstverlener die beschikt over meer dan een miljoen vierkante meter magazijnen vooral geschikt voor de opslag van natuurlijke producten. Om de beste service te verlenen aan de klanten doet het beroep op medewerkers met specifieke kennis. De zorg voor die medewerkers draagt Tabaknatie hoog in het vaandel.

De specialist in tanktransport Trafuco focust in zijn personeelsaanpak op het welzijn van de medewerkers en vooral van de chauffeurs. Het vermijden van stress bij de truckers verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar vermindert ook het aantal ongevallen. Dit alles heeft een gunstig effect op het personeelsverloop.

Van Moer wil niet alleen zijn aantrekkelijkheid als werkgever nog verbeteren, maar ook de uitstroom van goede mensen verminderen door meer en betere opleidingen te voorzien. Het overkoepelt nu alle trainingsinitiatieven in de Van Moer Academy en maakt zo de hele HR-strategie van het bedrijf nog sterker.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo