bpost-dochter Active Ants opent fulfillment center in VK

Active Ants,opent in september 2022 haar vijfde fulfilment center in het Engelse Northampton. De opening van een vestiging in het Verenigd Koninkrijk past in de Europese strategie van het bedrijf. 

Active Ants zet zijn Europese expansie verder. Het bedrijf begon met twee vestigingen in Nederland en breidde daarna uit naar Duitsland en België. Nu is het VK aan de beurt, volgens managing partner Jeroen Dekker een van de meest veelbelovende onlinemarkten. Het bedrijf maakt zich sterk dat zijn focus op automatisering en innovatie grote meerwaarde creëert voor de klanten, zowel in B2C-logistiek als voor webwinkels.

Active Ants neemt zijn intrek op  The Brackmills Industrial Estate in Northhampton,  het centrum van e-commercelogistiek in het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe site, een project van M&G Real Estate, kan bogen op een ‘uitmuntende’ BREEAM-score. De basis van het warehouse is de beproefde Autostore, een systeem waar goederen compact zijn opgeslagen in bakken. Daardoor wordt ruimte bespaard en efficiëntie in de verwerkingsprocessen gewonnen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo