Mabo BeNeLux en Hyundai Material Handling Equipment slaan de handen in elkaar

Hyundai Construction Equipment heeft Mabo BeNeLux aangeduid als exclusieve distributiepartner voor material handling equipment in België en Luxemburg. Op die manier kan Hyundai rekenen op een familiebedrijf met 35 jaar ervaring. 

Mabo BeNeLux is vooral actief als heftruck- en automatisatiespecialist. Vanuit de toenemende vraag van klanten naar standaardheftrucks kwam het partnership met Hyundai tot stand. “Hyundai is een heel sterk merk en we wilden niet zomaar eender welke heftruck toevoegen aan onze portfolio”, zegt ceo Maarten Mariën-Bouwens. “Hyundai heeft een enorme expertise in het ontwerpen van materiaal, dit zie je ook terug in hun constructiematerieel en auto’s. Als je kijkt naar hun huidige gamma, kan je zien hoe goed doordacht deze Hyundai heftrucks wel zijn. Je kan ook zien dat er continu geïnvesteerd wordt om het materiaal te verbeteren en het is deze filosofie die ons heeft overtuigd om Hyundai dealer te worden.”

Hyundai zag wel wat in de hands-onmentaliteit bij MaBo, zo blijkt. Gino Van der Auwera, dealer development manager, Europa, Hyundai Material Handling Equipment: “Het spreekt vanzelf dat de jarenlange ervaring en technische uitmuntendheid van Mabo BeNeLux aanzienlijk zullen bijdragen aan de groei van Hyundai Material Handling Equipment in de Belux. We zijn overtuigd dat Mabo BeNeLux de juiste strategische partner is om het merk Hyundai vooruit te brengen op lange termijn. Het is een groot genoegen om Mabo BeNeLux aan boord te hebben en we kijken vooruit naar een welvarende samenwerking.”

Mabo BeNeLux heeft drie vestigingen, twee in Lier en één in Zulte, België met daarnaast nog een vestiging in Weiswampach, Luxemburg. Deze vier afdelingen zullen sales, after-service en verhuur aanbieden. Het bedrijf stelt meer dan 110 mensen te werk, waaronder 80 techniekers. Daarnaast is er ook de Mabo Academy, een uitgebreide trainingsfaciliteit voor heftruckoperators.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo