MSC richt luchtvrachtafdeling op

Rederij MSC zet een eigen luchtvrachtmaatschappij op. MSC Air Cargo moet een oplossing bieden op de vraag van klanten en als aanvulling op zijn oplossingen voor containervervoer.

Aan het plan voor MSC Air Cargo wordt volgens de rederij al enkele maanden gewerkt. De nieuwe oplossing zal vanaf begin 2023 beschikbaar zijn, na de levering van het eerste van vier Boeing 777-200F-vliegtuigen van het MSC-merk die zullen worden geëxploiteerd door Atlas Air. MSC heeft Jannie Davel, voorheen werkzaam bij Delta Cargo, Emirates SkyCargo en DHL, aangesteld om de luchtvrachtactiviteiten te ontwikkelen en het team samen te stellen dat deze activiteiten zal uitvoeren. MSC’s ceo Soren Toft laat optekenen dat de rederij groeiplannen heeft in het segment van de luchtvracht.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo