Transport Dejonghe: oprichter zit nog dagelijks zelf achter het stuur

Als er een bedrijf is dat heel goed weet hoe belangrijk het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is, dan zeker Transport Dejonghe uit Ieper. In 1985 opgericht door Ludwig Dejonghe, die nog alle dagen zelf achter het stuur zit. Het is dan ook geen verrassing dat zij één van de vele deelnemende bedrijven zijn aan De Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

Ludwig begon met bulktransport maar legde zich daarna toe op diepvriestransport. Ook zijn zonen Alexander en Pieter zitten mee in het bedrijf. “Wij zijn gespecialiseerd in het transport van diepvriesproducten en hebben een eigen opslagruimte”, zegt Alexander. “Wij vervoeren alles van één pallet tot volle vrachten in België en Luxemburg. We hebben nu 28 chauffeurs.”

Ambassadeurs

“Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf. Zij komen in contact met de klanten en met de klanten van onze klanten. Omdat ze een sleutelpositie hebben luisteren we naar hun verzuchtingen. Zo proberen we hen het werk te geven dat ze het liefst doen en krijgt iedere chauffeur zijn eigen trekker: een Volvo FH of een Renault Trucks T.”

“Ook vorig jaar deden we mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Toen boden we de chauffeurs koffie en taart aan, ook de chauffeurs van andere firma’s die hier langskwamen. Dat doen we dit jaar zeker opnieuw. Tijdens het jaar organiseren we ook een barbecue voor de chauffeurs en hun partners en op vrijdagavond laten we hier al eens een mobiele frituur komen.”

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december 2022. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo