Scania Benelux zamelt 130.984 EUR in voor Oekraïnse collega’s

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne lopen er binnen Scania internationale acties om de medewerkers van Scania Oekraïne te ondersteunen. Janko Van der Baan (Managing Director van Scania Benelux) mocht zo, uit naam van alle medewerkers van Scania Benelux en de zelfstandige dealers, een cheque ter waarde van 130.984 EUR overhandigen aan de de ‘Scania Foundation to Ukraine’.

De helft van dit geld is bijeengebracht door de collega’s in Benelux en daarna verdubbeld door de directie van Scania in Zweden. “Binnen Scania Benelux hebben we het initiatief omarmd door een speciale campagne te starten onder alle 1200 medewerkers van Scania Benelux. Iedere medewerker werd gevraagd om vrijwillig één of meerdere vakantiedagen te doneren aan het goede doel. Deels gaat het dan om vrouwen en kinderen van onze Oekraïense collega’s die in de omringende landen zijn opgenomen en deels om de leef- en werkomstandigheden van de achterblijvers te verbeteren en veiliger te maken. Ik ben trots op alle medewerkers van Scania Benelux die zo gul hebben bijgedragen aan noodhulp voor de collega’s in het oorlogsgebied. Onze kernwaarde ‘Teamspirit’ had niet beter getoond kunnen worden”, aldus Van der Baan.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo