Ford Pro blijft marktleider in Europa

Ford Pro bleef in 2022 leider in de verkoop van lichte bedrijfsvoertuigen in Europa. Dit is het achtste achtereenvolgende jaar dat dit gebeurt en Ford heeft zelfs een record marktaandeel van 15,0 procent bereikt.

De Ford Transit Custom heeft de grootste bijdrage geleverd aan dit verkoopsucces, en nu begint zijn elektrische versie op de markt te komen. De E-Transit is nu al de best verkochte elektrische bestelwagen van twee ton. Ten slotte is de Ranger pick-up de leider in zijn segment gebleven, zoals de afgelopen acht jaar.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo