[SCOOP] TTC neemt D’Eer over

TTC (Trade & Transport Corporation) nam eind 2022 de firma D’Eer over. Hierbij voegt de Transporteur van het Jaar 2021 containertransport aan zijn portfolio.

“Na een onderhandeling van enkele maanden, namen Dirk Bryssinckx en ikzelf eind 2022 de firma D’Eer over”, zegt Jef Bauwens, Gedelegeerd bestuurder van TTC. “Oorspronkelijk waren we op zoek naar mogelijkheden om onze magazijnen te Kruibeke uit te breiden. D’Eer is gevestigd naast TTC en leek hiervoor uitermate geschikt. Al snel werd duidelijk dat D’Eer een zeer mooi en goed gestructureerd bedrijf is, geleid door een gedreven team. We kozen resoluut om in te zetten op continuïteit van hun activiteiten en onze uitbreidingplannen te Kruibeke ‘on hold’ te zetten.”

TTC neemt de verschillende bedrijven van de D’Eer groep (D’Eer Trans, D’Eer Transport & Services en D’Eer Trans.be) over, evenals de wagenpark, het personeel (een 60-tal medewerkers) en het vastgoed. D’Eer is hoofdzakelijk gespecialiseerd in nationale en internationale containertransporten.

“Belangrijk is dat D’Eer als zelfstandige entiteit de activiteiten op een goede manier kan verder zetten. Er zal geen fusie komen tussen D’Eer met TTC. Kenneth Bryssinckx (zoon van Dirk Bryssinckx) zal in de nabije toekomst, samen met Sofie D’Eer (dochter van Hans D’Eer) de operationele leiding op zich nemen. Waar mogelijk gaan we natuurlijk wel trachtten om synergiën te laten ontstaan. Zo beschikt D’Eer in tegenstelling tot TTC bijvoorbeeld over een eigen garage en tankfaciliteiten”, aldus Jef Bauwens.

Na deze overname bereikt TTC de kaap van 250 eigen voertuigen. De groep telt nu een 300-tal medewerkers en haalt een omzet van 35 miljoen euro.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo