ADR-certificaten in Wallonië: alles weer in orde

Na ons artikel van afgelopen vrijdag lijkt de Waalse politieke wereld te hebben gereageerd sinds Vlaanderen aan de verschillende beroepsfederaties heeft meegedeeld dat het de toegang tot zijn databank waarmee de Waalse overheidsdienst ADR-certificaten aan vrachtwagenchauffeurs kan toekennen of verlengen, heeft hersteld.

De informatie, die wij exclusief publiceerden, werd opgepikt door onze collega’s van Flows, vervolgens door Trends en tenslotte door de Standaard. Het kabinet van de minister van Mobiliteit Philippe Henry, die het probleem leek te hebben ontdekt toen we contact met hem opnamen, heeft nu zijn huiswerk gedaan…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo