ACEG neemt 17 Ford Rangers in ontvangst

ACEG, een erkende keuringsinstantie, heeft 17 Ford Rangers in ontvangst genomen. De voertuigen werden door Ford Unicars geleverd aan het Wellington racebaan in Oostende.

De 17 voertuigen werden geleverd door de groep Ford Unicars, die vestigingen heeft in Oostende, Brugge, Kortrijk, Ieper en Roeselare. HertLease is de leasepartner voor deze operatie. Er zij op gewezen dat de betrokken Ford Rangers nog vertegenwoordigers van de oude generatie zijn. ACEG verzorgt allerlei keuringen in diverse sectoren: vastgoed, zonnepanelen, technische installaties, signalisatie, evenementen en bouw. Of het nu gaat om elektriciteit, gas, energie, riolering, brandveiligheid, gebouwenbeheer, enz.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo