Transportmedia steunt TVM en Kom op tegen Kanker

TVM Belgium, de transportverzekeraar, neemt dit jaar deel aan de acties van Kom op tegen Kanker, een organisatie die kankerpatiënten helpt. Voor deze editie 2023 sponsort Transportmedia de deelname van TVM.

Er zijn twee uitdagingen voor dit goede doel: 100 km te voet of 1000 km met de fiets. In het eerste geval lopen teams van 4 personen in totaal 100 km. Elke loper legt 10 km af alvorens zijn of haar teamgenoot af te staan. De eerste renner legt 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. De tweede uitdaging bestaat uit het fietsen van 1000 km over vier dagen, een afstand verdeeld in 8 etappes van 125 km (2 etappes per dag). Elk teamlid legt één etappe af.
De 5e editie van de 100 km loop vindt plaats op zondag 19 maart in Deinze. De 1000 km fietstocht vindt plaats van 18 tot 21 mei. Transportmedia steunt dit nobele doel door de deelname van TVM te sponsoren.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo