België wordt 8e in Scania Top Team competitie

Het Belgische team van Scania Torhout is 8e geworden in de finale van de Scania Top Team competitie die werd gehouden in het hoofdkwartier van de constructeur in Södertälje, Zweden.

De Scania Top Team competitie werd in 1989 in het leven geroepen en vierde dit jaar zijn 11e editie. Het beloont de beste technici in het netwerk van de Zweedse fabrikant en dit jaar namen 8.000 technici uit 70 landen deel. Na afloop van de regionale en nationale finales bereikten 12 teams de wereldfinale. Onder hen was het Belgische team van Scania Torhout, dat op de 8e plaats eindigde. Het team bestond uit Davy Vanhauter, Rik Feryn, Kevin Declercq, Maxim Van Isacker, Arne Deweer en service manager Andy Nollet als begeleider. Een Duits team won de wedstrijd, voor vertegenwoordigers van Nieuw-Zeeland en Brazilië.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo