De DAF XD is nu uitgerust met de nieuwe Paccar PX-7 motor

De DAF XD-serie kan nu worden uitgerust met de nieuwe Paccar PX-7 6,7-litermotor die tussen 230 en 310 pk levert. Dit betekent een uitbreiding van de mogelijkheden voor transporteurs, met name in de distributiesector.

De Paccar PX-7 motor weegt 600 kg minder dan de MX-11, waardoor het laadvermogen en de brandstofefficiëntie toenemen. De motor is verkrijgbaar in 4 vermogens: 230, 260, 290 en 310 pk. De DAF XD met Paccar PX-7 motor is uitgerust met een nieuwe PowerLine automatische transmissie met 8 versnellingen. Op het gebied van veiligheid heeft dit voertuig een grote voorruit en grote zijruiten met ultra-lage ruitlijnen, een lage cabine en optioneel zijzichtglas. Dit wordt aangevuld met het DAF Corner View systeem en DAF Digital Vision (indirect zicht). Deze nieuwe combinatie in het DAF-gamma is ontworpen om de positie van de constructeur in het segment distributie en professionele toepassingen te consolideren.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo