DKV BOX EUROPE én DKV LIVE: 2-in-1 oplossing voor meer flexibiliteit en transparante mobiliteit in Europa [Advertorial]

Vanaf heden kunnen klanten bij DKV Mobility terecht voor de 2-in-1 oplossing die al het goede van de DKV BOX EUROPE en DKV LIVE combineert. Deze nieuwe dienst garandeert meer flexibiliteit en transparante mobiliteit in Europa. Zo is het mogelijk om in contact te blijven met chauffeurs, het gebruik van de servicekaart nog veiliger te maken en geoptimaliseerd te tanken.

Meer efficiëntie met DKV LIVE

Hoe werkt het? Simpel! DKV Mobility voorziet klanten van relevante voertuiggegevens aan de hand van het GPS-signaal van de DKV BOX EUROPE. Dankzij real time voertuigtracering is het mogelijk om te zien wanneer de goederen bij de klant zijn aankomen en of er files op de route zijn. Vervolgens kunnen klanten de afgelegde route controleren en nagaan wanneer het voertuig aan zijn reis is begonnen en wanneer een stop is gemaakt. Deze gegevens worden opgeslagen in het logboek en kunnen tot 12 maanden terug worden bekeken.

Veilig kaartgebruik

Met een paar klikken is het mogelijk vast te stellen of de servicekaart rechtmatig is gebruikt: Staat het voertuig op een andere locatie dan de bijbehorende tankkaart? Is er meer diesel getankt dan de tank van de vrachtwagen kan bevatten? Allemaal geen probleem! Bij abnormale tankgegevens wordt de servicekaart automatisch gedeactiveerd.

Geoptimaliseerde tankervaring

DKV LIVE tilt ook de tankervaring naar een hoger niveau om vervolgens kosten te besparen. Zo worden alle tankactiviteiten bijgehouden via het digitaal brandstofbeheer. Klanten kunnen hun favoriete brandstof en tankstations in het DKV LIVE portaal bewaren. Zodra chauffeurs een van de voorkeurstations naderen, wordt een bericht naar de smartphone van de chauffeur gestuurd.

Meer weten?

Neem contact op met DKV LIVE expert Marjon van der Marel van DKV Mobility via marjon.vandermarel@dkv-mobility.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo