Prijzen en configurator beschikbaar voor de nieuwe Ford Tourneo Courier en Transit Courier

Ford heeft aangekondigd dat de prijzen en de configurator nu beschikbaar zijn voor de nieuwe Ford Tourneo Courier en Transit Courier. De Ford Transit Courier is verkrijgbaar in benzine-, diesel- en 100% elektrische (E-Transit Courier) versies. Ze hebben een laadlengte van 2,6 m, bieden plaats aan 2 europallets met een maximaal laadvermogen van 845 kg (700 kg voor de elektrische versie) of een laadvolume van 2,9 m3. De versies met verbrandingsmotor zullen dit jaar beschikbaar zijn en de elektrische variant in 2024. De Tourneo Courier is verkrijgbaar in benzine- en elektrische versies.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo