Paccar Parts bouwt nieuw onderdelen-distributiecentrum in Duitsland

Paccar Parts (dat DAF Trucks dealers klanten ondersteunt met onderdelen) is gestart met de bouw van een nieuw Parts Distribution Center in Markt Massbach (Beieren). Dit nieuwe logistieke platform zal Duitsland, Zwitserland en het oosten van Frankrijk bedienen.

Het nieuwe distributiecentrum is 22.000 m2 groot en heeft de capaciteit om meer dan 80.000 verschillende onderdelen te herbergen. Het betekent een investering van 85 miljoen EUR en wordt naar verwachting in 2024 geopend. Het PDC zal gebruik maken van spraakgestuurde pickopdrachten, intelligente scanapparatuur en geautomatiseerde verpakkingssystemen. Zo kunnen spoedorders binnen enkele uren afgehandeld en verzonden worden.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF Trucks: de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie uitgelicht

Eerder dit jaar introduceerde DAF de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie met een reeks dubbelaangedreven trekkers en bakwagens voor off- en on-roadtoepassingen. De nieuwe XDC en XFC bouwvoertuigen, die nu ook leverbaar zijn in 4×2 asconfiguraties, werden tijdens Matexpo voor het eerst getoond. DAF biedt met Ready to Go een uitgebreid programma […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo