Paccar Parts bouwt nieuw onderdelen-distributiecentrum in Duitsland

Paccar Parts (dat DAF Trucks dealers klanten ondersteunt met onderdelen) is gestart met de bouw van een nieuw Parts Distribution Center in Markt Massbach (Beieren). Dit nieuwe logistieke platform zal Duitsland, Zwitserland en het oosten van Frankrijk bedienen.

Het nieuwe distributiecentrum is 22.000 m2 groot en heeft de capaciteit om meer dan 80.000 verschillende onderdelen te herbergen. Het betekent een investering van 85 miljoen EUR en wordt naar verwachting in 2024 geopend. Het PDC zal gebruik maken van spraakgestuurde pickopdrachten, intelligente scanapparatuur en geautomatiseerde verpakkingssystemen. Zo kunnen spoedorders binnen enkele uren afgehandeld en verzonden worden.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo