Design Mercedes-Benz eActros 600 even onthuld

Met nog maar een maand te gaan voor de officiële voorstelling is de toekomstige langeafstandstruck van Mercedes-Benz onthuld in een foto-teaser. Deze bevestigt de afwezigheid van een traditioneel radiatorrooster, waardoor de kenmerkende ster van het merk een prominentere plaats krijgt, maar laat ook zien dat Mercedes-Benz zich niet tevreden heeft gesteld met het afschaffen van de verbrandingsmotor en deze te vervangen door een aandrijfas. Het onderste deel van de cabine komt iets meer naar voren dan de voorruit. Andere elementen moeten deze elektrisch aangedreven Actros onderscheiden van zijn grote broer met verbrandingsmotor, waardoor de fabrikant kan spreken van een design dat “het belang van de elektrische truck in de fundamentele overgang naar emissievrij transport moet onderstrepen”.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo