Michel Logistics bestelt opnieuw nieuwe DAFs

Als trouwe klant van DAF Trucks en zijn dealer TH Trucks Hainaut (waarvan de werkplaats zich op slechts enkele kilometers van het hoofdkantoor bevindt), heeft Michel Logistics de Matexpo beurs aangegrepen om een bestelling van vier extra voertuigen te plaatsen bij de Nederlandse fabrikant. Drie XG 480 FT trekkers en een FA 4X2 forwarder zullen worden toegevoegd aan de vloot van het bedrijf dat wordt geleid door Didier Michel.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF Trucks: de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie uitgelicht

Eerder dit jaar introduceerde DAF de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie met een reeks dubbelaangedreven trekkers en bakwagens voor off- en on-roadtoepassingen. De nieuwe XDC en XFC bouwvoertuigen, die nu ook leverbaar zijn in 4×2 asconfiguraties, werden tijdens Matexpo voor het eerst getoond. DAF biedt met Ready to Go een uitgebreid programma […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo