Gestroomd of gestremd? Altrea en Eutraco praten over elektrificatie

Op dinsdag 17 oktober staan de snelst groeiende transport- en logistieke bedrijven van België opnieuw in de schijnwerpers op de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen. Tijdens de Gazellen-avond nemen Serge Gregoir (Eutraco) en Roel Smets (Altrea Group) deel aan een Summit over de weg naar elektrificatie in transport en logistiek.

Het is een traditie geworden: voorafgaand aan de uitreiking van de Transport & Logistique Gazellen (georganiseerd door Transportmedia in samenwerking met Trends Business Information) organiseert de redactie een debat met enkele prominenten uit de sector. En in een tijd waarin de zaken (eindelijk) in een stroomversnelling geraken, is het de energiekwestie die het meest dringend lijkt om op te lossen: een vloot vrachtwagens elektrificeren is allemaal goed en wel, maar zal er genoeg elektriciteit zijn voor iedereen op elk punt in het land?

Twee van de grootste bedrijven in de sector nemen deel aan deze top: Eutraco bij monde van CEO Serge Gregoir en Altrea Group bij monde van CEO Roel Smets. Er is ook een expert nodig om zijn grondige kennis van de problematiek in te brengen in de discussies, en die expert is Aldo Peeters (Enersangi), die het Logibat-project leidde voor VIL. Bijdragen van Elia en Fluvius worden ook verwacht.

Dit Summit vormt de start van de Gazellenavond, die wordt afgesloten met een galadiner dat is samengesteld door Filip Claeys, een met twee Michelin sterren bekroonde chef met zijn restaurant De Jonkman in Brugge.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je vroeg in !

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo