Wallenborn breidt zijn Belgische vloot uit

Het Luxemburgse transportbedrijf Wallenborn, dat zijn Belgische hoofdzetel vlakbij de luchthaven van Luik heeft, heeft zopas de eerste truck van een reeks van 8 DAF XF’s in ontvangst genomen. Het is de eerste keer dat het Nederlandse merk zijn intrede doet in het wagenpark.

Het Belgische filiaal van Walleborn werd opgericht in 2017 en is sterk gegroeid, parallel met het verkeer op Liege Airport. De vloot wordt voornamelijk gebruikt om vracht te vervoeren tussen Belgische luchthavens en bestaat voornamelijk uit megawagens, met een doorrijhoogte van 3 meter en rolsystemen voor luchtcontainers.

Deze Belgische vloot, die lange tijd beperkt was tot slechts een dozijn voertuigen, zal groeien naar 25 eenheden met deze eerste bestelling van 8 DAF XF 450’s van Aerts Trucks, waarvan de eerste twee een week geleden door Bert Aerts werden afgeleverd aan Donald Schaap, directeur van Wallenborn België. De rest van de order wordt volgende week geleverd… en elk voertuig krijgt een gepersonaliseerde ‘Wally’ plaat, zoals inmiddels gebruikelijk is bij Wallenborn België.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo