Weerts Supply Chain neemt 56.000 m2 in gebruik in La Louvière

De Weerts groep legt momenteel de laatste hand aan de bouw van een groot nieuw logistiek centrum in Garocentre, de logistieke hub nabij La Louvière. Het zal worden geëxploiteerd door de logistieke tak van de groep.

De site wordt ontwikkeld door Weerts Logistics Parks, de vastgoedpoot van de Weerts groep, maar zal geëxploiteerd worden door Weerts Supply Chain, zoals CEO Didier Weerts uitlegt: “We zullen deze site gebruiken voor een aantal klanten in de food en non-food sectoren. Er zijn onderhandelingen aan de gang met verschillende geïnteresseerde partijen en we hebben veel vertrouwen in deze site omdat ze heel dicht bij de multimodale terminal van Duferco Logistique in La Louvière ligt en dus heel goed gelegen is tussen België en Noord-Frankrijk. We verwachten in het vierde kwartaal van 2023 van start te kunnen gaan.”

Het project bestaat uit twee gebouwen met in totaal meer dan 56.000 m2 logistieke ruimte (inclusief 5.790 m2 mezzanineruimte) en 1.838 m2 kantoorruimte.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo