Zero Emission Xperience: 5 merken cargobikes om uit te proberen!

Op 27 september kunnen deelnemers aan Zero Emission Xperience maar liefst vijf merken cargobikes uitproberen rond de Brabanthal in Leuven. Onze partner Fietslab (Leuven) brengt een mooie selectie uit haar gamma mee, waaronder verschillende Urban Arrow modellen, de Riese&Müller Transporter, de Duitse Radkutsche en twee trailers speciaal ontworpen voor het vervoeren van goederen (Carla Cargo en Flexi Modal). Daarnaast toont Renault Trucks voor het eerst (na een statische aanwezigheid op Matexpo 2023) een voorbeeld van zijn Kleuster Freegones (foto), die het zelf bouwt en distribueert.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

C E-Tech én elektrische bakfiets trekken aandacht op Renault Trucks stand

Enkel 100% elektrische modellen op de Matexpo stand van Renault Trucks dit jaar. Zo stond er een Master E-Tech die in de bouw gebruikt wordt voor personentransport en als kipper. Ook pronkten er een D E-Tech met containerhaak en een C E-Tech. Maar nog opvallender: de bakfietsen op de stand… Renault Trucks heeft nu een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo