“Automatisatie/IT” nieuws op Transport & Logistics 2023

Trimble

Bij de Transport & Logistics beurs zijn de nieuwe Trimble producten Truck4U, Performance Portal en Video Intelligence. Truck4U is geïntegreerd met Trimble App Manager en maakt het mogelijk om de workflows van chauffeurs opnieuw te definiëren. Performance Portal monitort het rijgedrag. Video Intelligence is ontworpen om de transportveiligheid te verbeteren.

 

Hakka

Druk nieuws bij Hakka. Met Hakka Hub, een applicatie ontwikkeld voor (container)terminals of werfexploitanten, waarmee bestaande en nieuwe klanten eenvoudig online diensten kunnen afnemen. En Cinvio, waarmee logistieke bedrijven hun diensten online kunnen aanbieden en betalen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het innen van omzet of het versturen van facturen. Hakka presenteert ook CertiWeight, een logistieke partner in het hart van de Antwerpse haven, en DigiTrans, een spin-off van de Universiteit Antwerpen en imec.

 

Blooloc

Blooloc presenteert youBeeEYE TRACK. Het bedrijf stelt: “Zero scan, zero error, 100% traceerbaarheid Werk sneller, goedkoper en betrouwbaarder!” Met yooBeeEYE TRACK draait de onderneming scanvrij. Op basis van een digital twin van je warehouse volgt yooBeeEYE TRACK de locaties van alle palletbewegingen in real-time. Het resultaat? Een toename in productiviteit én in nauwkeurigheid van de voorraad.

 

VIL

VIL staat voor ‘Vlaanderen – Innovatie – Logistiek’. Een logistics community van 700 leden, waarbij VIL bedrijven helpt bij het initiëren, uitwerken en implementeren van innovatieve en duurzame projecten. Daarnaast telt VIL een multimodaal adviespunt (Multimodaal.Vlaanderen) en een open state-of-the art logistiek belevings- en demonstratiecentrum (Log!Ville). Log!Ville staat dit jaar voor de eerste keer op Transport & Logistics Antwerpen en biedt op dinsdag 17/10 bezoekers de mogelijkheid om de allernieuwste robottoepassingen te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo