MAN Brugge uitgeroepen tot Top MAN ServiceCare werkplaats

Concessiehouder MAN Brugge werd onlangs internationaal onderscheiden als “Top MAN ServiceCare werkplaats”. Dit dankzij de overtuigende implementatie van het MAN ServiceCare werkplaatssysteem.

MAN ServiceCare is een toekomstgericht digitaal onderhouds- en reparatie managementsysteem. Het biedt klanten op elk moment een overzicht van de onderhoudsstatus van hun wagenpark. Onderhouds- en voertuiggegevens worden doorgestuurd naar MAN ServiceCare om werkplaatsbezoeken en stilstand te verminderen. In deze context werden drie Europese MAN-werkplaatsen bekroond met de titel “Top MAN ServiceCare werkplaats”. MAN Brugge is een van hen. Dominiek Counye, directeur van MAN Brugge: “Dankzij een goede opvolging, ondersteund door de ingenieuze set-up van het systeem, slagen we erin om MAN ServiceCare zo succesvol te implementeren en de gedefinieerde CustomerService KPI’s te behalen. Zo is het bijvoorbeeld mijn eerste werk ’s ochtends om me online aan te melden bij MAN ServiceCare, de nieuwe meldingen te consulteren en de betrokken klanten te contacteren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo