Ford Trucks geeft zijn hele gamma een facelift

Op de Solutrans beurs toont Ford Trucks voor het eerst zijn volledige gamma, met een nieuw, meer homogeen exterieur. Naast de F-Max omvat het gamma nu ook de F-Line, een nieuwe versie van het Cargo-gamma.

Het F-Line-assortiment omvat twee trekkers (4×2 en 6×2) en verschillende vrachtwagens, elk verkrijgbaar met een dagcabine, slaapcabine en normaal of hoog dak. Vergeleken met het huidige Cargo-assortiment lijkt de F-Line qua uiterlijk veel meer op de F-Max, met een gelijksoortige voorbumper. De F-Max heeft ook een facelift gekregen, met een nieuwe voorkant.

Op mechanisch vlak is de belangrijkste nieuwigheid een volledig nieuwe, zelf ontwikkelde geautomatiseerde versnellingsbak met 16 versnellingen. Deze zou beschikbaar moeten zijn op zowel de F-Line als de F-Max.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo