Travis lanceert een reserveringsplatform voor laadstations

Travis, het Europese platform voor het reserveren van diensten voor vrachtwagens, biedt nu ook een site voor het reserveren van laadstations voor vrachtwagens. Het doel is ervoor te zorgen dat chauffeurs een plekje hebben bij een laadstation.

Dankzij het Travis-platform hebben transportbedrijven een overzicht van de beschikbare locaties en kenmerken van de verschillende laadstations in heel Europa, maar bovenal kunnen ze via het platform vooraf een tijdslot bij een laadstation reserveren. De komende jaren zal Travis het netwerk van laadstations voor vrachtwagens in heel Europa uitbreiden, in samenwerking met strategische partners zoals Shell. Truckstop Eindhoven Acht is de eerste locatie waar een laadstation vooraf gereserveerd kan worden via het Travis platform. Travis heeft de ambitie om in de nabije toekomst Europa’s grootste netwerk van vooraf te reserveren vrachtwagenlaadstations te creëren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo