VW geeft de Crafter een facelift

De nieuwe Crafter – die in april 2024 in Europa op de markt komt – heeft een facelift gekregen. Niet in de laatste plaats het interieur.

De Crafter 2024 krijgt een complete technische update. Dit omvat de cockpit en assistentiesystemen. VW heeft het over een standaard digitale cockpit, met een nieuwe elektronische parkeerrem, een nieuw multifunctioneel stuurwiel en een nieuwe selectiehendel zoals in de ID.Buzz. Er is ook een nieuw infotainmentsysteem met een onafhankelijk scherm (10,3″ of 12,9″ als optie), dat intuïtieve bediening, geavanceerde toepassingen en een hoge mate van individualisering moet bieden. Wat assistentiesystemen betreft, zijn modellen zwaarder dan 3,5 ton standaard uitgerust met een systeem dat de bestuurder waarschuwt voor de aanwezigheid van voetgangers of fietsers in de dode hoek naast het voertuig. Een andere nieuwe standaardfunctie voor modellen zwaarder dan 3,5 ton is een systeem dat de bestuurder bij het starten informeert of er zich voetgangers voor de Crafter bevinden of niet, evenals een functie die waarschuwt voor tegemoetkomende voertuigen. Deze systemen zijn optioneel voor modellen tot 3,5 ton. Van de huidige Crafter zijn meer dan 354.000 exemplaren verkocht.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo