Featured Video Play Icon

[VIDEO] BD Logistics neemt 3 Renault E-Tech’s in gebruik

In het logistiek centrum van BD Logistics te Bornem werden 3 elektrische vrachtwagens van het type E-Tech D Wide overhandigd door Renault Trucks.

BD Logistics is sinds 5 jaar specialist in logistiek met toegevoegde waarde. Met 3 nieuwe elektrische trucks E-Tech D Wide, die zullen worden ingezet in de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel, wil BD Logistics haar bereik in duurzame stadslogistiek verder uitbreiden. “Ze zullen op 10 jaar tijd 250.000 km rijden en zo ongeveer 182 ton CO2 besparen per vrachtwagen,” zegt Kristof Gouvaerts, managing director van BD Logistics.

Pierre-Jean Verge-Salamon, managing director bij Renault Trucks Belux: “De overhandigingsceremonie markeert het begin van een nieuwe fase van de samenwerking, waarbij we BD Logistics ondersteunen om een soepele overgang naar deze innovatieve technologie te garanderen.”

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo