Dit weekend op Kanaal Z: TRANSPORT & VAN.TV 38 (special IAA)

Komende weekend is het weer zo ver. TRANSPORT & VAN.TV blikt vooruit op de beurs IAA in Hannover. En er volgt nog veel meer spektakel.  Presentatrice Ilse De Vis is op bezoek bij A&D Trailers in Izegem. De nieuwe uitzending bevat ook een uitgebreide samenvatting van de IAA beurs in Hannover. Daarnaast komen we te weten wie de winnaar wordt van We Are Champions en vertellen we alles over de zevende editie van VAN DAY, in samenwerking met J&T Autolease en Ford.

Afspraak dit weekend op TRANSPORT & VAN.TV op Kanaal Z:

  • Zaterdag 27 oktober: vanaf 12.00u in herhalingslus (On Demand beschikbaar).
  • Zondag 28 oktober: vanaf 12.00u in herhalingslus (On Demand beschikbaar).

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo