Featured Video Play Icon

Snel Logistic Solutions is de Transporteur van het Jaar 2020

Snel Logistic Solutions (Deinze) heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2020 tijdens de Transport & Logistics Awards gekregen. Van Moer Logistics werd tweede en Herve Transport derde. Uitslag 2020
  1. Snel Logistic Solutions (Deinze)
  2. Van Moer Logistics (Zwijndrecht)
  3. Herve Transport (Zulte)
De winnaar in het kort Snel Logistic Solutions werd Transporteur van het Jaar in 2011 en durfde het dit jaar aan om zijn titel weer op het spel te zetten.  Een gok die de juiste bleek te zijn. Het is waar dat het familiebedrijf, nog steeds gerund door Gert en Peter Snel, niet op zijn lauweren heeft gerust. Snel Logistic Solutions is blijven evolueren, soms anticiperend op de grote ontwikkelingen in de sector, in een geest van perfectionisme die alle personeelsleden beïnvloedt, van de algemene directie tot de chauffeurs. De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door TRANSPORTMEDIA en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu. Deze prijs kreeg de steun van Mercedes-Benz en van Chevron Lubricants.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

TRANSPORT & VAN.TV 44: Mercedes eVito (eVan Xperience)

Afgelopen zomer lanceerde Mercedes-Benz Vans de 100% elektrische eVito. Het nieuwe model is uitgerust met een 41,4 kWh sterk accupakket, waarmee hij een actieradius heeft tot 160 km. Het accupakket bevindt zich onder de laadvloer en gaat niet ten koste van de laadruimte. De Mercedes eVito is de eerste volwaardige elektrische bestelwagen in het midsize […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo