VLMontage nam een nieuwe Scania met autolaadkraan in gebruik

VLMontage uit Lebbeke, specialist in zware operaties in een industriële omgeving, nam onlangs een nieuwe Scania met autolaadkraan in gebruik. Dankzij de naloopas kan het voertuig, ondanks zijn vier assen, ook op compacte locaties nauwkeurig manoeuvreren.

Het gros van de vloot van VLM bestaat uit bestelwagens. Er zijn ‘slechts’ twee echte vrachtwagens, maar beide dan wel Scania’s. Onlangs werd een Scania S650 B8x2*/6, voorzien van een 100 ton meter autolaadkraan, in gebruik genomen. De kraan is uitschuifbaar tot 40 meter en wordt gebruikt voor de verplaatsing van zware stukken zoals grote kunstwerken of complete machinelijnen.

“Onze keuze voor Scania is het resultaat van een combinatie van comfort en technische capaciteiten”, vervolgt zaakvoerder Lansen Vermeir. “Onze vrachtwagens moeten breed inzetbaar zijn, waarbij de V8-motor erg van pas komt. We doen ook uitzonderlijk vervoer, waarbij je wel wat kracht kan gebruiken. Maar de Scania’s zien er ook goed uit, wat toch een extra motivator is voor onze mensen.”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo