GPS-Buddy ontwikkelt verbeterd XT systeem

GPS-Buddy is inmiddels een begrip voor o.a. de transportbranche in de Benelux. Met haar specifieke en jarenlange expertise in Fleetmanagement systemen en diensten biedt zij oplossingen voor de gehele vloot. Van asset trackers, voor het monitoren van materieel, tot volwaardige boordcomputers in voertuigen, vrachtwagens en combinaties. Een ‘all-in one’ oplossing waarbij de geregistreerde data overzichtelijk op één platform staat en waarmee de gebruiker zijn volledige proces aantoonbaar kan optimaliseren.

Het nieuwe XT2 systeem biedt alles wat men nodig heeft voor trekker/trailer combinaties. Het systeem is uitgerust met een interne Tacho chip voor het op afstand uitlezen van alle voertuig- en chauffeursgegevens. Een koppeling met CANBus module is mogelijk, evenals de installatie van draadloze temperatuur- en deursensoren via RF technologie. Naast een waterdichte, onverwoestbare behuizing kan het systeem middels een laag stroomverbruik en een interne batterij met een lange levensduur, zorgen voor een efficiënte en foutloze registratie van alle data van trekker en trailer. Bovendien is alle informatie 24/7 beschikbaar en te downloaden in heldere rapportages.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo