Containers Maes koopt zijn 38e nieuwe Scania

Containers Maes heeft zojuist acht nieuwe Scania’s in gebruik genomen. In totaal heeft het bedrijf uit Tessenderlo al 38 van een vloot van ongeveer 40 voertuigen bij Scania aangekocht.

Containers Maes werd opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in de inzameling en verwerking van bouw- en sloopafval. Yves Maes beschikt over een vloot van ongeveer 40 voertuigen, waaronder een aantal Scania’s van verschillende modellen. “Dat komt omdat onze activiteiten ook heel divers zijn”, zegt Yves Maes. “We gebruiken compacte 6×4’s voor afvalinzameling, vaak op onverharde grond. De 6×2 vuilniswagens daarentegen rijden bijna alleen op de weg. Zodra het afval is gesorteerd, dragen onze trekkers gekoppeld aan schuifvloeropleggers ladingen van 90 tot 100  m3. En omdat we vaak tot aan de stortplaatsen moeten gaan, gebruiken we ook 4×4s. »

Bij Containers Maes wordt de vloot om de drie of vier jaar vernieuwd en de coronaviruscrisis verandert daar niet veel aan: “We zullen de komende maanden blijven investeren in onze vloot, ook in deze periode van coronavirus. We blijven elk jaar groeien en we verwachten dat de situatie zich snel zal herstellen”, besluit Yves Maes …

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo