Renault Trucks @ Matexpo Demo Days

Slechts twee voertuigen bij Renault Trucks, maar ze vertegenwoordigen beide een specifiek gamma van de Franse constructeur voor de bouwsector (C voor de bevoorrading van werven en K voor het meer veeleisende werk).

Beide worden getoond met heel wat interessante veiligheidsuitrusting:

  • K520 8×4
  • C440 6×4 van 26/40 ton met Hiab Multilift 21S containersysteem

 

De C440 is onder meer voorzien van het Vision portier met een extra ruit voor het vergroten van het zichtbereik op de dode hoek, vier camera’s voor een indirect beeld en een nieuw waarschuwingssysteem wanneer er een zwakke weggebruikers wordt waargenomen rechts van het voertuig. Het systeem treedt in werking van zodra de chauffeur zijn richtingsaanwijzer gebruikt en geeft een visueel sein op het Roadpad scherm dat geïntegreerd is het instrumentenbord, naast een geluidssignaal geïntegreerd in de A-stijl van de voorruit. De chauffeur heeft tevens de mogelijkheid de aandacht van de zwakke weggebruiker te trekken met een geluidssignaal.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo